Brug for spændende og alsidige erhvervslokaler? – Læs mere her

Aflysning af det ordinære afdelingsmøde i februar/marts 2021

Lyngby almennyttige Boligselskab (LAB) har 19 boligafdelinger, som i februar/marts måned normalt skal afholde deres ordinære afdelingsmøde om budgetudkastet.

Grundet den nuværende situation, har LAB’s selskabsbestyrelse besluttet at aflyse alle de ordinære afdelingsmøder. Det sker efter anbefaling fra DAB på baggrund af regeringens udmelding af 6. januar 2021 om nye Covid-19 restriktioner og forsamlingsforbud og at der ikke kan holdes møder med mere end fem deltagere. Det betyder, at

afdelingens årlige ordinære afdelingsmøde helt aflyses

Næste ordinære afdelingsmøde bliver afholdt i februar/marts 2022. Samtidig forlænges valgperioden for afdelingsbestyrelsen, indtil der atter kan afholdes valg. Det vil sige, at medlemmer og suppleanter i afdelingsbestyrelsen, der er på valg i februar/ marts 2021, som udgangspunkt bliver siddende i bestyrelsen, indtil der kan afholdes valg.

Afdelingsbestyrelsen i din afdeling har godkendt det budgetudkast, som DAB har sendt ud. Det er dette budgetudkast, som LAB godkender, uden at der afholdes afdelingsmøde, da huslejekonsekvensen er under 2%. Budgetudkastet indeholder en huslejekonsekvens på 1,88 %, der vil blive varslet pr. 1. april 2021 og træde i kraft pr. 1. juli 2021, som er det normale tidspunkt for LAB afdelingernes budget. Beboerbudgettet er vedlagt til din orientering. Specificeret budget kan fås ved henvendelse til ejendomskontoret.

Som altid er du velkommen til at kontakte din afdelingsbestyrelse eller DAB med spørgsmål.

Med venlig hilsen
Halla Hasan

Bestyrelseskonsulent
Administrationsafdeling 2

Relaterede nyheder...

Modtag nyheder pr. e-mail

Indtast din e-mail adresse og få besked, når der er nye indlæg i seneste nyt.