Brug for spændende og alsidige erhvervslokaler? – Læs mere her

Gæstehus

Valmuemarken 30
Gæstehuset er en lille bolig indrettet med entre og badeværelse i underetagen. På 1. sal er der et stort rum med 4 voksensenge, dyner m.m. Der er endvidere tekøkken. Der er sovepladser til 6 personer, 4 senge og 1 sovesofa.

Udlejningsregler

Gæstehuset udlejes kun til beboere fra Virumgård LAB. Gæstehuset kan reserveres 1 år før lejedato. Såfremt der møder flere beboere samtidig, der vil leje gæstehuset, vil der blive foretaget en lodtrækning. Vi anvender ikke ventelister.

Ødelagt inventar eller service faktureres efter regning, dog med en bagatel-grænse, som vurderes i hvert enkelt tilfælde. Manglende eller mangelfuld rengøring faktureres efter regning til dagspris. Dog vil beboeren få mulighed for selv at rette op på dette, såfremt der er tid før næste udlejning.

Gæstehuset kan lejes op til 14 dage ad gangen, med mulighed for forlængelse af lejeperioden, hvis ikke andre har reserveret.

Man lejer gæstehusene i tidsrummet fra kl. 12:00 til næste dag kl. 12:00.

Reservation foregår ved personlig henvendelse til ejendomskontoret.

Leje af gæstehuset:

Lejepris er 300,- pr. døgn.

Man medbringer selv sengetøj, og man gør selv rent efter sig. Beboere, der lejer gæstehuset til deres gæster, bedes selv kontrollere gæstehuset før og efter, at gæsterne benytter lokalerne.