Brug for spændende og alsidige erhvervslokaler? – Læs mere her

Besked fra YouSee: Dato for kanalomlægning er rykket

Kanalomlægning er rykket, og starter ikke som planlagt i uge 3. Den starter 31. januar og frem til 9. marts 2017.

Her laver YouSee FM-sluk og ændrer startfrekvens. På dagen, hvor kanalomlægningen finder sted i vores område, vil der forekomme korte afbrydelser på tv, bredbånd og bredbåndstelefoni. Afbrydelserne vil ske mellem kl. 1.00 om natten til kl. 9.00 om morgenen.

Med kanalomlægningen giver YouSee plads til alle 6 DR-kanaler i HD-kvalitet og øger samtidig billedkvaliteten (bitraten) på de 26 mest sete tv-kanaler i YouSee’s regionsudbud.

Desuden slukkes FM-signalet via kabel-tv-stikket. Det betyder, at vi skal til at høre radio på en ny måde, hvis der er trukket et kabel fra deres radio til R-indgangen i kabel-tv-stikket. Den plads som FM-signalet har optaget i kabel-tv-nettet bliver fremover brugt til bedre tv- og bredbåndsløsninger. Der er flere måder, som vi kan høre radio på fremover. Vi kan for eksempel bestille en gratis stueantenne eller spare 20 % på en DAB-radio, som modtager radiokanalerne digitalt.

Se video om FM-sluk her:


YouSee ændrer også startfrekvensen på tv-kanaler

For at give et bedre tv-signal og en højere billedkvalitet, ændrer vi startfrekvensen til 450 MHz på tv-kanalerne. Hvis jeres beboere/medlemmer oplever sort skærm efter kanalomlægningen, er det fordi, tv’et ikke har indlæst den nye frekvens automatisk. De skal i så fald selv ændre frekvensen og genindlæse kanalerne.

Har du spørgsmål
Så kig forbi yousee.dk/tv2017, eller besøg din lokale YouSee butik og få råd og vejledning om, hvilken løsning der passer bedst til dig. Eller ring til os på 70 70 30 17, alle hverdage kl. 8-20 og øvrige dage kl. 10-20.

Relaterede nyheder...

Modtag nyheder pr. e-mail

Indtast din e-mail adresse og få besked, når der er nye indlæg i seneste nyt.