Brug for spændende og alsidige erhvervslokaler? – Læs mere her

DAB Brev til beboere 3. april 2020

Kære beboer

Hverdagen har nu været præget af corona-virus længe. Vi er mange, som er nødt til at være hjemme, hvad enten vi er raske eller syge. Derfor er vi nødt til at tage ekstra hensyn til hinanden. Og når vi hilser på ejendomsfunktionæren eller naboen, bliver det med et vink og på god afstand.

En svær tid, hvis du bor alene

Mange har det hårdt i denne tid. Føler du dig alene, eller har du brug for praktisk hjælp, så vær ikke bange for at række ud. Der er måske en nabo, som du kan ringe til og få en snak eller bede om at gøre dig en tjeneste. Du kan også ringe til Ældre Sagen på 82 82 03 00 og få en telefon-ven eller selv blive en. Det kan du læse mere om her.

Vi kan hjælpe hinanden – vær opmærksom på din nabo

Det kan give store udfordringer for en børnefamilie, at alle i familien pludselig er hjemme – og der samtidig er arbejds- og skoleopgaver at løse. Derfor er det vigtigt at have fokus på børnenes trivsel i dit nabolag. Hvis du tror, du kan hjælpe en anden beboer eller familie, som ser ud til ikke at have så meget overskud, så tøv ikke med at tilbyde din hjælp. DAB’s Aktive fællesskaber har fem gode råd til, hvordan du kan hjælpe naboer, der føler sig ekstra pressede. Du kan læse dem her.

Pas godt på dig selv og din nabo

Når vi er så meget hjemme, er det ekstra vigtigt, at vi får luftet ud og gjort rent, så vores bolig er sund at være i. Og heldigvis har de fleste også mulighed for at komme ud at få noget luft. Det er nemlig både rart og vigtigt for voksne og børn at få rørt sig. Men de gode råd om at begrænse den fysiske kontakt – undgå håndtryk, kindkys og kram gælder selvfølgelig også i det fri. Vi skal tænke på det, når vi går en tur – og når børnene er ude at lege. Sundhedsstyrelsen har nogle gode råd til, hvordan vi passer på hinanden på legepladsen. Læs dem her.

Savner du svar?

Der er en del spørgsmål, som ingen kan svare på i disse dage. Men der er heldigvis også svar, råd og hjælp at få her:

  • coronasmitte.dk – orientering om corona-smitte og myndighedernes retningslinjer.
  • Tlf. 70 20 02 33 – myndighedernes fælles hotline.
  • servicecenter@dabbolig.dk eller tlf. 77 32 00 00 – DAB’s servicecenter åbent mandag til fredag kl. 9.30-15, dog lukket i påskedagene.
  • dabbolig.dk – find mailadresse og telefonnummer til dit ejendomskontor. Søg på din boligafdeling, og gå så ind under kontakt i menuen i venstre side.
  • DAB’s nyhedsmail kan du skrive dig op til her

Sommertid og det lysner

Corona-krisen har varet længe, og den er ikke ovre lige med det samme. Heldigvis er der tegn på, at vores fælles indsats virker, og at vi langsomt kan vende tilbage til vores vante hverdag. Men først skal vi igennem nogle påskedage, som for de fleste bliver meget anderledes, end de plejer.

Pas godt på dig selv og dine naboer – og rigtig god påske!

Med venlig hilsen
Ole Jacobsen, adm. direktør i DAB

Relaterede nyheder...

Modtag nyheder pr. e-mail

Indtast din e-mail adresse og få besked, når der er nye indlæg i seneste nyt.