Brug for spændende og alsidige erhvervslokaler? – Læs mere her

Hjertestartere på Virumgaard

På afdelingsmødet den 6. Marts 2017 havde en beboer forslået opsætning af hjertestartere, som var tilgængelige for alle. Det blev vedtaget af de fremmødte beboere.

Vi har derfor været ude og købe 3 hjertestartere som vil blive sat op ved vaskerierne i Astilbehaven 34, Dahliahaven 58 og Solsikkemarken 8. På det medfølgende kort over Virumgaard vises placeringen af hjertestarterne, markeret med pile.

Hjertestarterne vil blive placeret i skabe udenfor vaskerierne, så de er tilgængelige for områdets beboere hele døgnet. Nedenstående billeder viser den valgte hjertestarter, samt skabet vil være placeret i.

En hjertestarter – også kaldet en Automatiseret Ekstern Defibrillator (AED) er et helt afgørende hjælpemiddel til at sikre, at folk, der får akut hjertestop, har størst mulig chance for at overleve.

En hjertestarter kan bruges af alle – helt uden risiko – da en stemme fortæller hvad man skal gøre. Det eneste, man kan gøre galt, er ikke at gøre noget, for så er sandsynligheden for overlevelse meget lille.

Til sidst vil vi gerne anbefale at man installerer “112” applikationen på sin mobiltelefon. Med “112” applikationen kan du starte et opkald til alarmcentralen og samtidig sende mobilens GPS-koordinater afsted. På den måde bliver redningskøretøjer dirigeret hen til den præcise adresse – også selvom du ikke selv skulle kende den.

Relaterede nyheder...

Modtag nyheder pr. e-mail

Indtast din e-mail adresse og få besked, når der er nye indlæg i seneste nyt.