Brug for spændende og alsidige erhvervslokaler? – Læs mere her

Info om ladestandere

Ladestanderne fra Nortec er nu klar til brug i både Solsikkemarken og Dahliahaven. For at benytte standerne skal man bruge Nortec’s app Nortec Go™ der kan downloades til både Iphones og Android enheder. I app’en kan man se prisen for opladning, se om ladestanderne er ledige samt kontakte Nortec’s support ved behov for hjælp.

Prisen for opladning består af et gebyr til Nortec samt prisen på den strøm der bruges. Ladestanderne kan benyttes af alle og besøgende i afdelingen kan derfor blot downloade app’en hvis de ønsker at lade deres bil.

P-pladserne ved ladestanderne er forbeholdt elbiler der lader. Der er bestilt P-skilte der indikerer dette og disse vil blive sat op i den nærmeste fremtid. Skiltene vil være nogenlunde som på billedet herunder og er valgt ud fra FDM’s anbefalinger. For at benytte P-pladsen er det altså et krav at den parkerede bil er koblet til ladestanderen og derudover er der fra 09:00 til 20:00 en tidsbegrænsning på 3 timer.

Vi håber i bestyrelsen at de nye ladestandere vil blive flittigt brugt og at vi sammen kan hjælpes ad med at overholde de nye vilkår for de 8 parkeringspladser. På kort sigt vil det betyde en lille reducering af tilgængelige P-pladser men efterhånden som flere beboere skifter til el- eller hybridbiler vil det normalisere sig.

Med venlig hilsen,
Afdelingsbestyrelsen

Relaterede nyheder...

Modtag nyheder pr. e-mail

Indtast din e-mail adresse og få besked, når der er nye indlæg i seneste nyt.