Brug for spændende og alsidige erhvervslokaler? – Læs mere her

Kildesortering udvides på Virumgård

Fra afdelingsbestyrelsen:

Vi har brugt en del år på at sortere glas og papir og det er nu blevet tid til at øge vores gode indsats med tre nye tiltage. Vi skal til at sortere husholdnings affald, plast og metal. Lyngby Taarbæk Kommune og Vestforbrændingen er gået sammen og tilbyder nu at vores boligområde kan komme med på den nye kildesorteringsordning. Der er gjort plads til ca. 60 stk. nye minicontainere. De nye minicontainerne fordeles og opstilles i alle de nuværende renovationsrum på Virumgård.

Boligerne forsynes endvidere, omkostningsfrit, med en ny skuffe til sortering under køkkenvasken. Vi opfordrer alle til at tage positivt imod det nye sorteringssystem, for aktivt at være med til at passe endnu bedre på vores miljø. Kommunens nye minicontainere vil først blive leveret og taget i drift den 1. december 2018.

 

Fra ejendomskontoret: 

Afdelingsbestyrelsen har i forlængelse af dette besluttet at alle boliger skal kunne kildesortere allerede inde i køkkenet, på en hygiejnisk og diskret måde. ALLE køkkener, nye som gamle, vil derfor få indbygget en ny skuffe i bunden af skabet under køkkenvasken.

Den eksisterende køkkenlåge bliver monteret som skuffefront, således vil køkkenet ikke ændre udseende. Den nye skuffe vil blive forsynet med 3 stk. sorteringsspande med låg.

Man kan så evt. benytte en af kasserne til flere sorteringsfraktioner. De boliger der har en køkkendisk, uden skabe under, vil få monteret et nyt underskab til denne nye sorteringsskuffe.

 

Afdelingens tømrer, Jungshovedtømreren, vil stå for denne montering.

Tidsplan tømrer: Opstart uge 37, mandag den 10.september. Monteringsarbejdet vil løbe over 3-4 uger
Ca. 2 dage før tømreren kommer til din bolig, vil du modtage en mere præcis varsling, hvor vi også beder om at låne nøgle til boligen.

 

Kommunens nye minicontainere vil først blive leveret og taget i drift den 1. december 2018.
Venlig hilsen
Afdelingsbestyrelsen og Ejendomskontoret

 

Relaterede nyheder...

Modtag nyheder pr. e-mail

Indtast din e-mail adresse og få besked, når der er nye indlæg i seneste nyt.